Kinas utenriksminister Wang Yi avviser alle internasjonale påstander og bekymringer om undertrykking av den uiguriske minoriteten.

– Dette er løgner som er fabrikkert, og som spres som desinformasjon, sa Wang via videolink til sikkerhetskonferansen i München lørdag.

– Dere kan tro meg når jeg sier at den kinesiske regjeringen forteller sannheten her. Dere kan stole på det vi offentliggjør, sa han og understreket at det aldri har vært tvangsarbeid eller omskoleringsleier i Xinjiang. (NTB) Chinese Foreign Minister Wang Yi, left, talks with Cambodian Prime Minister Hun Sen as they sit to witness a signing ceremony for a free trade agreement at Peace Palace in Phnom Penh, Cambodia, Monday, Oct. 12, 2020. The U.S. has ordered an arms embargo on Cambodia, citing deepening Chinese military influence, corruption and human rights abuses by the government and armed forces in the Southeast Asian country. (AP Photo/Heng Sinith, File)

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.