Canada innførte reiseforbud for uvaksinerte på innenlandsfly allerede i oktober. Men nå er de gått et skritt lenger. Skal du kjøre tog med VIA Rail Canada, så må du legge frem dokumentasjon på at du er vaksinert. På toppen av det hele får de vaksinerte togpassasjerene et gult klistremerke for å vise for alle at de er vaksinerte:

 

En politisk korrekt canadisk togpassajer med ansiktmaske som naturligvis også er en typisk vaksinert person:

Alle vet hva et gult merke på jakken minner om. Men her altså i omvendt mening: Det er de «rene og vaksinerte» som har klistremerke. Folk skal ha blitt svært kuet for å godta en slik merking. Det er dét som er mest skremmende.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.