En glassmonter til minne om Samuel Paty ble torsdag knust. Politiet har innledet etterforskning. Samuel Paty ble halshugget 16. oktober 2020, og på årsdagen ble det avduket flere minnesteder. Disse blir nå gjenstand for angrep.

A group of individuals was seen Thursday evening in the process of destroying a glass display window by throwing rocks. An investigation has been opened by the prosecutor’s office in Digne-les-Bains to find the perpetrators.

On Friday the prosecutor’s office in Digne-les-Bains opened an investigation in Manosque (Alpes-de-Haute-Province) after Thursday evening’s damage to a glass display window paying homage to professor Samuel Paty, BFM DICI learned from a police source. (…)

On Thursday at around 9pm some neighbors of the Saint Charles College at Manosque witnessed the damaging of a glass display case, located on the college’s facade, paying homage to the history professor who was decapitated on 16 October 2020 after showing some cartoons of the Prophet during a class at the college of Bois d’Aulne, at Confians-Sainte-Honoine (Yvelines).

 

Manosque: Glass display window paying homage to Samuel Paty destroyed, investigation opened

 

 

 

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.