Over hele Vesten foregår en integrasjon mellom stat/myndigheter og liberale medier. De ønsker å stive opp mediene og kompensere for fallende leser/seertall. Demokratene har smuglet et tillegg inn i superpakken som sier at mediene skal få halvparten av journalistenes lønninger dekket av skattepenger.

The massive, bloated $3.5 billion spending bill has so much pork that fiscal hawks could eat it for weeks. One piece that hasn’t received much attention yet is a special journalism “tax credit” equal to 50% of the salary of each journalist—up to $50,000 per journalist annually.

Yes, that’s correct, your tax dollars would be paying 50% of the salary of many journalists, whether you like their reporting or not.

Think of it as a way to turn every news outlet in America into a version of NPR.

Let’s be clear: “Saving” the media would destroy the media. How could we ever trust journalists to accurately cover the elected officials who voted against their funding? How can you “speak truth to power” when you’re also pleading with that power for cash? Which news outlets would get the funding, and which would be snubbed?

Any pretense of objectivity would be destroyed once the media is on the federal payroll.

Superpakken er på 3.500 milliarder dollar og lovteksten er på 2.500 sider. Det puttes stadig nye ting inn. Forslaget om å subsidiere journalistenes lønninger var en slik.

REPORT: The Democrats’ Massive Spending Bill Includes A Hidden Bailout For The Liberal Media

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.