Blant mexicanere brer dyrkelsen av sankt muerta seg. Det er en dødskult som innebærer menneskeofringer slik aztekerne gjorde: Man skjærer hjertet ut av jenter mens de lever.

Hvorfor bry seg om noe som foregår så langt borte, i et land vi har så lite å gjøre med? Fordi Biden har åpnet grensen og slipper hundretusener inn i USA. De samme kartellene som dyrker Døden, kontrollerer grensen på den mexicanske siden, og i økende grad på den amerikanske.

80 prosent av dem som kommer, er menn. Det er menn i våpenfør alder.

Nigel Farage sa at mange kommer i kolonner om natten, i kamuflasjeuniformer og i sko som ikke lager lyd. Vel over grensen kaster de klærne og forsvinner.

Biden har akkurat gitt Taliban nok våpen til å utstyre en hær. Våpen for 85 milliarder dollar. Det dyreste hangarskipet i amerikansk historie, «Gerald Ford», kostet 12 milliarder. Biden har gitt Taliban våpen til en verdi av syv slike hangarskip.

Det er noe dypt foruroligende ved Bidens politikk. Han tok ikke med amerikanerne hjem, slik han lovte. Han tok ikke en gang med tolkene. Han tok inn over 100.000 afghanere som er udifferensierte, ukontrollerte. Som om han ønsker at bomben ved Abbey Gate skal gå av på amerikansk jord.

Noe lignende har aldri skjedd i historien – at en supermakt frivillig væpner sin motstander.

Dette er ikke tilfeldig, like lite som importen av menn over grensen i sør er det.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Følg oss på Odysee!

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Vi anbefaler å se Watters World (over) fra 11:06 – 20:45 med blandt andre Lara Logan.

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.