Det er sagt om det amerikanske valget at det ikke kommer an på hvem som stemmer, men hvem som teller. Biden sa det. Nå vil justisdepartementet nekte patriotene å telle i fylkene hvor det lukter råttent.

Bannons warroom melder i dag at 39 prosent av amerikanerne ikke tror valget 3. november var rettferdig. De mener Biden er illegitim. Det er et sjokkerende høyt tall. Målingen ble gjort av Economist/yougov. Det er Party of Davos’ magasin. De forsøker å få det best mulig utfall for Demokratene. Likevel var 39 prosent negative.

Det sender sjokkbølger gjennom maktpyramiden. Biden sitter ikke trygt.

Matt Geatz og Majorie Taylor Green var torsdag på besøk i justisdepartementet for å forhøre seg om de politiske fangene etter 6. januar. De ble ikke en gang sluppet inn og ingen kom ut for å snakke med dem. Gaetz sitter i justiskomiteen i Representantenes hus. Gaetz sier de ikke har fått noen informasjon om hva de er tiltalt for, hvem som er deres forsvare, og hvordan de har det. Det går rykter om fysiske overgrep og isolasjonens skadevirkninger.

Dette er USA. Putin viste til fangene da han møtte Biden i Geneve. Alle autoritære regimer får med seg hva som skjer i Washington: USA har forspilt sitt moralske overtak.

Videoen er klar så fort den er ferdig prosessert på Rumble. Følg oss der!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Se «Steve Bannon’s War Room» episode 1133 som omtales i kveldens sending:

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.