Det dukker opp artikler som spør: Hvem trekker i trådene i Det hvite hus? Ingen tror det er Biden. Hvorfor ikke? Fordi han ikke får lov til å besvare journalistenes spørsmål. Ved flere anledninger har han sagt at han får kjeft hvis han går utenfor skjema. Boris Johnson tok spørsmål, men ikke Biden.

Det er ikke bare en usedvanlig situasjon, den er uhørt. Ingen vet hvem som styrer USA, til tross for at det føres den mest radikale politikk USA noen gang har opplevd. I sær gjelder det situasjonen i sør, hvor migrantene velter inn over Rio Grande.

Det ble sagt at de skulle sendes til Haiti, men da flyene landet i Port au Prince, gikk passasjerene til angrep på pilotene og politfolkene.

De gravide og småbarnsfamilier fikk bli og dermed var 15.000 redusert til 5.000 på et par dager. Disse ble sendt i busser til det indre av landet.

Ansvarlige Mayorkas I Department of Homeland Security, sitter og gjentar at grensen i sør er stengt. Alle vet det er løgn, og likevel sier han det, som for å si: Vi har forlatt sannhet og ansvarlighet for lenge siden. Vi kjører det remmer og tøy kan holde, helt til det butter.

Når butter det? Etter normale kriterier har det buttet lenge. Det er fullt kaos på grensen. Kartellene har full kontroll, ingen slipper over uten at de har godkjent det. De tar mellom 3.000 og 7.000 dollar per person. De som ikke kan betale cash på stedet, blir gjeldsslaver. I virkeligheten er Biden-regimet med å innføre slaveri i dagens Amerika.

De samme politikere som mener at grensepoliti til hest oppfører seg som slavedriver, fordi de ikke ser forskjell på tømmer og pisk, er med på å importere slavearbeid i stor skala.

Det er dagens Demokrater som er slavedrivere.

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.