Helt siden han ble utestengt permanent fra Twitter har Trump vært taus. Nå sier en rådgiver at han kommer til å vende tilbake med sin egen medieplattform om to–tre måneder og at det kommer til å bli en sensasjon. Jason Miller sa dette til Howard Kurz på Fox News søndag.

Miller, “…I do think that we’re going to see President Trump returning to social media in probably about two or three months here with his own platform. And this is something that I think will be the hottest ticket in social media. It’s going to completely redefine the game, and everybody is going to be waiting and watching to see what exactly President Trump does, but it will be his own platform.”

Trump hadde over 80 millioner følgere på Twitter. Et slikt tall vil kunne løfte et nytt prosjekt.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.