Med mottoet «følg sannheten» ble Donald Trumps nye medie-app, Truth Social, søndag kveld gjort tilgjengelig for amerikanske brukere på Apples AppStore.

På nettsiden Truth Social er det nå opprettet venteliste for dem som ønsker å laste ned appen. Nettsiden er så langt bare tilgjengelig for amerikanske brukere.

Appen er utviklet av selskapet Trump Media & Technology Group (TMTG), som ledes av den tidligere kongressrepresentanten Devin Nunes, som den 4. januar i år fratrådte som kongressrepresentant for å overta jobben med å lede Trumps medieselskap.

«This week we will begin to roll out on the Apple App Store. That’s going to be awesome, because we’re going to get so many more people that are going to be on the platform,» Nunes said in a Sunday appearance on Fox News’ «Sunday Morning Futures with Maria Bartiromo».

«Our goal is, I think we’re going to hit it, I think by the by the end of March we’re going to be fully operational at least within the United States,» he added.

– Denne uken begynner vi å rulle ut på Apple App Store. Det kommer til å bli kjempebra, fordi vi skal få så mange flere mennesker som skal være på plattformen, sa Nunes til Søndag morgen futures med Maria Bartiromo. – Vårt mål er, og jeg tror vi skal klare å nå det, å være fullt operative innen slutten av mars, i det minste i USA, la han til. (Reuters)

TMTG oppnådde i løpet av desember sist år å tiltrekke seg en milliard dollar, og dersom planene om en sammenslåing med selskapet Digital World Acquisition Corp (DWAC.O) (DWAC) går i orden, vil selskapet også bli registrert på børsen i New York.

Trump bestemte seg for å lansere sin egen sosiale medie-kanal etter at hans konto på Twitter ble blokkert, og mange tror appen vil være sentral i hans eventuelle tilbakekomst som presidentkandidat ved valgene i 2024.

Det er ikke kjent når appen også blir tilgjengelig for andre telefoner, utenfor USA.

Trump’s Truth Social app launches on Apple App Store (Reuters)

Les også:

Hillary får sine egne tweets i fleisen

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.