Nok en uke har passert i det Herrens år 2021. De som forestilte seg 2021 som en prins på hvit hest, eller en redning fra det trehodede trollet 2020, må smertelig se sannheten i hvitøyet. Journalist Kent Andersen og journalist Rebecca Mistereggen tar oss gjennom nok en uke med islam, politiske skjær og krenkelse.

Globalistene og islam presser med sin totalitære ideologi fra hver sin kant, men hvem vinner når sammenstøtet blir en realitet? Det skal vi få svar på. På agendaen står Ernas tale til sammensuriumet, kvinners trang til å rakke ned på andre kvinner – og ikke minst norske menn, import av kvinnehat, totalitær politisk ideologi og befolkningsutskiftning.

Som vanlig blir det sport og dikt.

Vel møtt i direktechatten klokken 22.30 på YouTube.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.