Sverigedemokraternas EU-parlamentariker Charlie Weimers nedsabler sine politiker­kolleger for aldri å bry seg om ofrene for Europas masse­innvandrings­politikk. Ingen norsk politiker er i nærheten av å vise en slik modig oppriktighet.

Folk har latt seg bedra, og de tør ikke lenger å stemme for å bevare sitt eget land, skriver Snaphanen.

Langt mindre tør de å tale åpent ut i det totalitære mørket i skyggen av Big Tech, medier, politikere, myndigheter og akademikere innsauset i en radikal og globalistisk venstreideologi som ser en fiende i enhver opposisjon, som derfor fritt kan hundses eller overvåkes.

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir» fra Document Forlag her.

 

Les også

-
-
-
-
-
-
-
-

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.