Simone Barreto Silva hadde tre barn. Før hun utåndet på en restaurant nær Notre-Dame-kirken, sa hun til dem som prøvde å redde hennes liv: «Si til barna mine at jeg elsker dem.»

Simone Barreto Silva med et av sine barn.

Det er ikke kjent om hun var gift eller hadde en samboer. Ifølge brasilianske medier etterlater hun seg tre sønner, Facebook-siden hennes viser derimot bilder av to gutter og ei jente. Alderen deres er ikke kjent.

I et forsøk på å unnslippe skal Simone ha stavret seg til en nærliggende hamburgerbar, hvor hun døde. Hun ble stukket i hjel av Brahim Aouissaoui, som også stakk i hjel kirketjeneren Vincent Loques (54) mens han forberedte messen.

Vincent Loques.

I tillegg ble en eldre kvinne drept og halshugget.

Simone var født og oppvokst i Salvador, nordøst i Brasil, hvor en majoritet av innbyggerne er av afrikansk opphav, ifølge den brasilianske avisen O Globo. Hun var utdannet kokk.

«Gud velsigne din sjel der oppe i himmelen. Du var en kvinne som var så full av liv og drømmer», skrev en kusine på Facebook.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.