Ayaan er eks-muslim og konvertitt og fortalte Document for en tid siden at han ønsker å spre Guds ord. I dag forteller han hvorfor kristendommen er enn mye bedre religion for både kvinner og barn.

Eks-muslim og konvertitt ønsker å spre Guds ord – Document

Kvinner i islam og kristendommen

Det er slik at kristendommen er en mye bedre religion for både kvinner og barn.

Den muslimske kvinnen må leve med å gå med hijab, burka og nikab for å avverge å opphisse mannfolk seksuelt og hvis hun ikke bruker slike plagg så legger hun selv forholdene til rette for et eventuelt overfallsvoldtekt.

Banke opp kona i islam. Kapittel 4 vers 34.

Photo: Shutterstock by Brilliant-Tariq Al Nahdi. Text inserted.

Hun må også leve med at ektemannen hennes har lov til å banke henne opp ved behov og voldta henne når han skulle ønske det.

Voldta sin kone i islam. Kapittel 2 vers 223.

Photo: Shutterstock by Fotokita, Indonesia. Text inserted.

Hun må også leve med at hun kun er verdt halvparten av sin mann i alle juridiske sammenhenger.

Hun må også leve med at mannen hennes kan ha tre andre koner i tillegg til henne på en og samme tid mens hun ikke kan det. Hun kan kun ha en mann på en og samme tid.

Ha opptil 4 koner i islam som mann. Kapittel 4 vers 3.

Muscat, Oman-Sep 4 2019: Typical Omani family with husband and his wives. Omani men allow to marry four wives. Photo: Shutterstock by ngoc tran, Vietnam. Text inserted.

Mannen hennes har også retten til å si «Jeg gir deg skilsmisse» tre ganger muntlig og dermed så er denne skilsmissen i juridisk kraft og gjeldende. Men hun kan ikke gjøre det samme overfor sin mann.

Hvis hennes mann skulle si dette i sinne og deretter angre på det i ettertid så må denne kvinnen først gifte seg med en annen mann og fullbyrde dette ekteskapet ved å ha sex med denne mannen. Deretter må hun bli skilt fra vedkommende på samme måte og deretter gifte seg på nytt med den forrige mannen sin. Mannen hennes slipper å gjøre det samme.

Dermed er det å forsvare læren i islam som en muslimsk kvinne det samme som å skyte seg selv i foten.

Muntlig skilsmisse i islam av mannen. (3 ganger muntlig) kapittel 2 vers 230.

Photo: Shutterstock by alexskopje. Text inserted.

Når det gjelder de muslimske barna så kan dem i verste fall risikere å bli voldtatt og utsatt for pedofile overgrep av de muslimske voksne i og med at Koranen til muslimene legitimerer pedofili.

Da er det mye bedre å være en kristen kvinne og et kristent barn i og med at de kristne kvinnene og barna slipper å bli utsatt for det muslimske kvinner og barn tvinges til.

Pedofili i islam blir verifisert gjennom Muhammeds ekteskap med Aisha som var 6 år når de giftet seg og 9 år når dette ekteskapet ble fullbyrdet. Kilde: Sahih Bukhari hadith, nummer 3255.

Photo: WikiIslam. Ghulan Haider, 11, married Faiz Mohammed, age 40. She hoped to become a teacher but was forced to quit her classes upon engagement. Image from the New York Times Magazine. Text inserted. Reference : Sunan an-Nasa’i 3255.

Ayaan har mye på hjertet og har lovet å fortelle sin historie og si sin mening om Islam i Norge i flere intervjuer fremover. Han er født og oppvokst i Norge og har bodd i Oslo hele sitt liv.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.