Etter at Israel ble utsatt for det verste terrorangrepet i sin historie av den palestinske terrororganisasjonen Hamas, har jødehatet blant muslimer i Norge kommet frem i lyset.

Da Israel ble nødt til å erklære krig mot Hamas i retur, har muslimer spydd ut jødehatet sitt på sosiale medier. Det er snakk om et slik voldsomt hat som jeg er redd kan føre til voldsepisoder og attentatforsøk rettet mot jøder.

Etter mitt skjønn har dette sammenheng med at imamer overfor sine medlemmer i moskéene i Norge systematisk indoktrinerer dette jødehatet fra Koranen, som er full av fascistisk hatmateriale mot både jøder og kristne.

Koranen vers 5:51: Å dere som tror, ta ikke jøder og de kristne til venner, de er hverandres venner. Og den av dere som tar dem til venner er sannelig en av dem. Allah rettleder visselig ikke det urettferdige folk. (Kilde: Koranen på norsk).

Photo: Shutterstock, hafizi, Maylasia. Text inserted. Source: corpus.quran.com

Jeg er nå svært bekymret for sikkerheten til jøder i Norge, og vi må slå ring om dem. Det må være vår førsteprioritet å beskytte dem. Alle nødvendige ressurser må settes inn av norske myndigheter.

Vi må gjøre alt vi kan for å avverge et nytt holocaust mot jøder som muslimene kan stå bak. Det er dermed vårt felles ansvar som mennesker å avverge et slik grusomt scenario i fremtiden.

Koran 9:29: Kjemp mot dem fra Skriftens folk som ikke tror på Allah og heller ikke på den Ytterste dag, og som ikke holder det for forbudt som Allah og Hans Sendebud har forbudt, og som ikke følger sannhetens religion, inntil de betaler tributt med (egen) hånd og underkaster seg. (Kilde: Koranen på norsk).

Både jøder og kristne må ta sine forholdsregler i selskap med muslimer i Norge.

Mosque with northern lights in the background. Foto: Shutterstock, Amni00. Text inserted. Source: quran.com

Ayaan er eks-muslim og konvertitt og fortalte Document for en tid siden at han ønsker å spre Guds ord. Han har mye på hjertet og har lovet å fortelle sin historie og si sin mening om islam i Norge fremover. Han er født og oppvokst i Norge og har bodd i Oslo hele sitt liv.

Les også:

Eks-muslim og konvertitt ønsker å spre Guds ord – Document

Kvinner i islam og kristendommen – Document

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.