Mysteriet rundt attentatet på dommer Esther Salas i hennes hjem New Brunswick New Jersey søndag, er løst hva gjelder gjerningsmann. Det later til å være en advokat ved navn Roy Den Hollander(72). Hollander troppet på døren til Salas utkledt som FedEx-bud og skjøt sønnen i huset og såret ektemannen. Han brukte samme forkledning da han 11. juli møtte opp hos advokat Marc Angelucci i California. Anglucci ble drept.

Drapene fikk alarmen til å gå i medier og blant justismyndigheter. Angrep på en dommer er alvorlig. I bilen til Don Hollander lå navnet og adressen til New York Chief Judge Janet DiFiore.

Det gir ikke helt mening at Den Hollander skjøt menn, for han var en såkalt «Men’s Advocate», som hadde gjort det til en vane å anlegge sak på vegne av menn som ble diskriminert.

Men han hadde fått kreftdiagnose og skrev at han ikke hadde noe å tape.

“Death’s hand is on my left shoulder.. nothing in this life matters anymore,” he wrote in a rambling manifesto. “The only problem with a life lived too long under Feminazi rule is that a man ends up with so many enemies he can’t even the score with all of them.”

Feminazi rule vil si kvinner. Det er ganske skremmende at det finnes høyt utdannede mennesker – og ifølge venner intelligent – som finner på å kle seg ut som budbilsjåfør som drar rundt for å drepe andre advokater.

Det lyder som en Hitchcock eller Dirty Harry-film.

Grunnen til at disse drapene fikk så stor oppmerksomhet var at Esther Salas også har en sak som er relatert til Jeffrey Epstein. I den saken synes alt å være mulig.

 

 

Kjøp billetter til foredraget her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.