Et falskt FedEx-bud ringte søndag på klokken til huset der en dommer i en Jeffrey Epstein-relatert sak bor og skjøt sønnen i huset og såret ektemannen. Esther Sales er dommer i en sak som investorer har anlagt mot Deutsche Bank for å ha løyet om sine forretninger med høyrisikokunder, deriblant Jeffrey Epstein .

A gunman wearing a FedEx driver’s uniform on Sunday killed the son and wounded the husband of a federal judge linked to high-profile cases involving Jeffrey Epstein, a «Real Housewives of New Jersey» couple and gangs, in a shocking murder now being probed by the FBI.

Dommer Sales har også hatt andre celebre saker, men de ligger noe tilbake i tid. Det er Deutsche Bank-saken som er den hotteste hun har på sitt bord. Epstein får bjellene til å ringe, ikke bare hos mediene, men også hos FBI.

Skandalebegeret er snart fullt.

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.