Demonstranter brenner amerikanske flagg nær Trump Tower under en Black Lives Matter-demonstrasjon på Manhattan, New York, USA, 4. juli 2020. Foto: Andrew Kelly/ Reuters/NTB Scanpix

Den ikke ukjente, men desidert uredde Imam of Peace foreslår i en kommentar på Twitter at USA og Iran kunne foreta en spesiell utskiftning av befolkningsgrupper.

Imamen, som også har gjestet Norge, har nær en million følgere på Twitter. Her bruker han en videosnutt fra Iran (tidligere vist på Document) der iranske studenter bevisst forsøker å unngå og tråkke på det amerikanske flagget, slik regimet ønsker de skal gjøre. Hva som skjer med flagget i USA ser man jo daglig.

Muslimske studenter i Iran nekter å tråkke på det amerikanske flagget som med vilje ble plassert der av regimet. Kanskje vi burde ta dem med til USA og sende Antifa dit. Begge gruppene ville leve lykkelig noensinne.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.