Et udatert utdelingsbilde gjort tilgjengelig av National Institute of Health (NIH) viser et 3D-trykk av en SARS-CoV-2-viruspartikkel, også kjent som 2019-nCoV, viruset som forårsaker Covid-19 (utstedt 1. mars 2020) . Virusoverflaten (blå) er dekket med piggproteiner (rød) som gjør at viruset kan komme inn og infisere menneskelige celler. Piggene på overflaten av nye koronavirus gir denne virusfamilien navnet Corona, som er latin for ‘krone’, og de fleste koronavirus vil ha et kronliknende utseende. Foto: NIEHS

Koronavirusutbruddet har blitt håndtert ulikt og merkelig, ikke bare i Norge, men også internasjonalt. Mye tyder på at det vi har blitt fortalt ikke er akkurat slik det hevdes.

Hva om det finnes bevis på at koronaviruset ble skapt og/eller tuklet med, som del av et utviklingsprogram for biologisk krigføring, både i Kina og/eller USA?

Hva om det kan bevises at de som var med på utviklingen nå er i posisjoner der de gir råd om hvordan utbruddet skal håndteres?

Hva om disse ikke har vår helse eller vårt beste som førsteprioritet, med det de råder oss til å gjøre med utbruddet, men i stedet fremmer sine egne økonomiske og kanskje andre interesser?

Hva om modellene, som ble tatt i bruk som grunnlag for smitteverntiltakene, ikke bare var gale, men også latterlig mangelfulle i omfang, faglighet og framdrift?

Hva om sannheten fra IKT-bransjen som sier at det du setter inn i en modell, er det du får ut av den – det de i bransjen selv kaller GIGO (Garbage In, Garbage Out) – gjelder i tillegg?

Hva om tiltakene som ble innført er nesten de samme som i detalj omtales i FNs Agenda 21 og Agenda 2030?

Hva om tiltakene analysert i ettertid bevises å ha kostet flere menneskeliv enn utbruddet hadde gjort uten noen som helst respons?

Hva om legene som utestenges fra sosiale media (fordi disse motsier helseråd fra FNs WHO) har rett, og at de utestenges fordi de dokumenterer at rådene ikke er basert på vitenskap, logikk, biologi og/eller annen lære?

Hva om det kunne bevises at folk som fremmer tiltakene og vaksineutvikling som den den eneste, eller den beste metoden for å få bukt med utbruddet, er de samme som vil tjene penger på vaksinen?

Hva om alt ovenfor er sant, beviselig og ikke hypotetisk – hva ville du gjøre?

Det finnes sikkert mange andre spørsmål som nå bør stilles, ikke bare til våre folkevalgte, men også til oss selv, fordi vi nå blir forberedt på at livet vi hadde før smitteverntiltakene aldri kommer tilbake.

Da blir det siste spørsmålet mest relevant: Er dette noe du ønsker for deg, din familie og dine barn?

TheLudditeHippie@ProtonMail.com

Kjøp bøker fra Document Forlags utsøkte utvalg her!

Finn flere titler på forlagssiden!

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂