Politet er i Elgsletta park på Oslos østkant, etter at en person har blitt knivstukket. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Så har det skjedd igjen, nok en stygg voldshendelse med kniv i Oslo. Denne gangen er åstedet Grønland, på Oslos indre østkant.
Det er NTB som opplyser om at en mann er knivstukket på Grønland i Oslo. Skadeomfanget skal være ukjent, men det skal etter det som opplyses ikke dreie seg om livstruende skader.

Oslo-politiet meldte hendelsen i Elgsletta park ved 20.30-tiden onsdag.

Politiet har ikke bekreftet ID på den skadde, men han anslås å være mellom 40 og 50 år, opplyser operasjonsleder Per Ivar Iversen til NTB. Noe ytterligere signalement er ikke gitt så langt.

– Han er kjørt til Ullevål sykehus. Slik jeg har forstått det, skal det ikke være snakk om livstruende skader, forteller operasjonslederen.

Flere personer skal ha løpt fra stedet, men ingen er så langt pågrepet. Det var mange vitner til hendelsen, og politiet fikk onsdag kveld forklaringer fra disse. Politiet har foreløpig ikke delt noe informasjon fra disse forklaringene.

Dette føyer seg inn i en rad av slike hendelser i Oslo i senere tid, der motivet i mange tilfeller har vært ran.

Kjøp Peder Jensens bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂