Politi på Grønland i Oslo etter voldshendelse fredag kveld. Foto: Frederik Ringnes / NTB

Politiet har kontroll på to skadde personer på Grønland i Oslo, etter det politiet omtaler som slagsmål og en mulig knivstikking. Skadeomfanget er ukjent.

Igjen er Grønland, øst i Oslo sentrum, åsted for slåssing og grov vold. Det er knapt en helg uten at det meldes om slikt fra det strøket i hovedstaden. Dette er øvrig Norges kanskje mest flerkulturelle område.

Operasjonsleder Per-Ivar Iversen i Oslo-politiet opplyser at politiet fikk melding om et større slagsmål mellom omtrent åtte personer, og at en person skal være knivstukket.

NTB melder om saken.

– Ambulanse er på stedet og driver førstehjelp. Flere personer har forlatt stedet. Politiet søker etter involverte personer, opplyser han.

Det er kontroll på to personer som er skadd, ifølge politiet, som ved 22-tiden søkte etter flere involverte.

Klokken 23.23 opplyser politiet at ingen av de to skadde fremstår som livstruende skadd. Politiet kjenner fortsatt ikke bakgrunnen for hendelsen. De involverte som det er kontroll på, har ennå ikke forklart seg for politiet.

Politiets innsatsleder på steder sier til Avisa Oslo at én av de to som er skadd selv skal ha dukket opp på legevakten etter hendelsen.

– Da vi kom til stedet finner vi en person. Samtidig drar flere personer av gårde i en bil. En politipatrulje møter denne bilen, som da stopper. Flere personer løper fra bilen, blant annet en skadd person som løper inn på legevakten, opplyser innsatsleder Arve Røtterud.

Politiet meldte om hendelsen klokka 21.45 fredag kveld.

Document har ved en rekke anledninger bare i de seneste månedene omtalt trusler, bråk og voldshendelser fra området, se også sak under.

Les også:

Mann med stor jaktkniv truet pub-ansatte på Grønland i Oslo

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.