Politiet har rykket ut til Grünerløkka i Oslo torsdag. Foto: Frederik Ringnes / NTB

En person har fått kuttskader på hendene i et slagsmål mellom seks-sju personer på Grünerløkka i Oslo. Han framstår ifølge politiet som lettere skadd.

Oslo-politiet ble varslet om et pågående slagsmål på Grünerløkka i Oslo litt over kl. 13 torsdag ettermiddag.

Det var flere involverte, og det hele fremsto som nokså dramatisk for publikum og forbipasserende i området, midt på en solfylt torsdag i sommerferien.

– Flere meldere ringte politiet. Vi kom til stedet på få minutter og fikk kontroll på én skadd person, forteller innsatsleder Steinar Bjerke til NTB.

NTB-Stian Drake og Alexander Vestrum melder om saken torsdag.

Kjørt til legevakta

– Han hadde stikkskader i hendene og ble etter hvert tatt hånd om av ambulansepersonell og kjørt til legevakta. Han anses vel som lettere skadd. Vitner på stedet har beskrevet at fem-seks personer har løpt nedover mot Akerselva, sier innsatslederen videre.

Bakgrunnen for slagsmålet er så langt ikke kjent.

Operasjonssentralen opplyser imidlertid at det ikke framstår som tilfeldig vold, men at det trolig er en relasjon mellom partene. Alle de involverte beskrives som voksne personer.

Trolig kniv

Det er ikke funnet noe våpen, men politiet opplyser at skadene trolig er påført med kniv. Offeret har kutt i begge hendene, noe man typisk kan få i et forsøk på å beskytte seg selv mot en annen person som har kniv.

Politiet sperret av rundt 50 meter av Leirfallsgata, som går mellom Markveien og Thorvald Meyers gata nederst på Grünerløkka. Kriminalteknikere var torsdag ettermiddag på stedet for å ta bilder.

I tillegg jobber politiet med avhør av vitner og å sikre eventuelle videoopptak.

Nettopp Grünerløkka nordøst for Oslo sentrum har vært åsted for mye vold og bråk i senere tid. Document har omtalt en rekke slike saker, ofte har det vært våpen involvert.

Les også: 

Grov vold på Grünerløkka i Oslo, person stukket i ansiktet

Sommerlesning! Bestill i dag:

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.