My Isaksson visste å slå fra seg da hun ble angrepet. Skjermdump, SVT.

Da My Isaksson var på vei hjem sent lørdag kveld ble hun angrepet av en gjeng ungdommer. De så kanskje et lett offer i den 155 cm høye jenta. Det fikk de angre.

My var på vei hjem fra sin søster i Härnösand.

– Det var en så kort bit att gå och kände inte att jag behövde prata med någon i telefonen eller någonting. Jag har gått den här vägen så många gånger förut, forteller My til SVT.

Plutselig hørte hun steg bak seg. Da hun snudde seg så hun tre unge menn komme løpende mot henne. En av dem tok tak i Mys jakke, mens en annen prøve å dra til seg ryggsekken hennes.

Først ble hun lammet, men lille My hadde ikke tenkt å gi seg så lett. Av pappa og farfar hadde hun lært seg boksing og selvforsvar, kunnskaper som nå kom til nytte, forklarer hun på egen facebookside:

Jag kan ärligt säga att jag aldrig varit stoltare att min pappa Kenneth Nilsson och farfar Tage lärde mig hur man slogs i tidig ålder.

Hun gav de tre ranerne en kraftig omgang, forklarer hun til SVT.

– Jag slog den ena på ögat, så att han fikk nog et kraftig blåöga, den andra fikk sig en pungspark, och den tredje knäckte jag näsan på.

Til slutt ropte de: – Vi stikker, vi stikker! Så løp de fra stedet.

– De gav sig på fel tjej låter det som, sier politiets etterforskningsleder Anna Kudrocova til allehanda.se.

Gjengen er stadig på frifot, men My håper at de vil bli gjenkjent på blåmerkene og den knekte nesen. På facebooksiden sin gir hun signalement og ber om tips fra publikum.

Som et minne fra hendelsen har My en bandasjert høyrehånd etter å ha fått brist i en finger og en knoke i kampens hete.

– Det kommer nog dröja innan jag går ensam på kvällen igen, konstaterer hun.

 

Kjøp Klanen her!

Det er enkelt å støtte Document – bruk Vipps:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂