Britiske supermarkeder har innført egne handletider for ansatte i helsesektoren slik at disse ikke skal møtes med tomme hyller etter lange skift. Mandag morgen åpnet de dørene for slitne sykepleiere som vet at de sannsynligvis kun er i startfasen på corona-marathon. De ansatte klappet dem inn og ga dem blomster.

Det var etter at intensivsykepleier Dawn Bilbrough la ut sin tårefylte bønn etter et 48 timers skift, at ble det tatt affære.

“I just don’t know how I’m supposed to stay healthy. People who are just stripping the shelves of basic foods. You just need to stop it – because it’s people like me that are going to be looking after you when you’re at your lowest.” “Just stop it. Please.”
Ansatte i helsesektoren ble møtt med blomster da de skulle handle:

One NHS worker was given these flowers while shopping in Tesco today as a thank you

Butikkene har også innført egne tider for eldre og syke.

Daily Mail

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.