Kvinner med niqab ved Christiansborg slott i København i mai 2018. Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau / NTB scanpix

Flere hundre muslimer har likt et facebookinnlegg som beskriver koronavirus som Allahs måte å tvinge «kuffar» til å tildekke seg og til å avstå fra å håndhilse.

Koronaviruset, som får noen til å gå med ansiktsmaske, er Allahs måte å si fra om det danske niqabforbudet, mener en dansk facebookgruppe.

Dette innlegget ble postet 10. mars på gruppen Profetens Budskab som har nesten 8.700 følgere:

SubhanAllah, en lille virus fik hele verden til at blive bekymret og gå amok.. En lille virus fik USA, Kina og andre lande til at tabe millioner kr. En lille virus fik kuffar (de vantro, red. anm.) til at gøre det de bekæmper.

De bekæmper niqab, så tvang Allah dem gennem en lille virus til at tildække sig med en maske!

De bekæmper islam fordi islam og muslimerne er rene og derfor vil de have os ud af deres lande, så tvang Allah dem gennem en lille virus til at vaske sig og gå igennem renhed!

De bekæmper islam, fordi man ikke giver hånd til det modsatte køn, men den lille virus tvang dem til at afholde sig fra hinanden og hilse med brystet istedet.

Innlegget fikk over 600 likes, nesten samtlige tommel opp eller hjerte.

Siden beskriver koronaepidemien som Allahs måte å tvinge de vantro til at tilpasse seg muslimske sedvaner, som å dekke til ansiktet og unngå å håndhilse på det motsatte kjønn.

Viruset får de vantro til å lukke sine «fordervede nattklubber og diskoteker», heter det i et innlegg fra 12. mars:

SubhanAllah, udover det jeg skrev i mit andet opslag, så har en lille virus fået kuffar til at lukke deres fordærvet natklubber og diskoteker hvor der bliver udført fordærvet og uislamiske handlinger og elendighed.

En lille virus fik de lande der bekæmpede islam på grund af køns opdeling til at opdele sig, om de kan lide det eller ej!

De angreb muslimerne som flygtede fra krig og ødelæggelse og som gøre alt for at søge sikkerhed og tryghed, så skabte Allah swt frygt og panik i de selv samme menneskers hjerter som angreb muslimerne og ikke ønskede at de skulle få sikkerhed og tryghed, gennem en lille virus. Allah er retfærdig og lader ikke folk der angriber Hans tjenere være.

Den her lille virus fik kuffar der bekæmper islam til at beskæftige sig med sig selv og den smittende sygdom, istedet for at beskæftige sig med islam og muslimerne, som de dagligt plejer at gøre.

Koronaviruset er nok ille, men enda verre er det tydeligvis «å bli smittet av de vantros ideer». Natt til lørdag publiserte man denne teksten:

 

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.