På Facebook-siden Lørenskogs oppslagstavle er det lagt ut en advarsel til hundeeiere. Pernille Birkely Johansen skriver at det er lagt ut pølsebiter med barberblader inni hekken i Torbjørns vei på Skårer i Lørenskog. De har varslet politiet, skriver hun.

Bildet er tatt av Pernilles svigermor for et par dager siden, skriver hun i kommentarfeltet.

Vi har tidligere i høst skrevet om forsvunne, skadede og halshugde katter i det samme området: Skjetten, Lillestrøm, Strømmen og Lørenskog. Nå angripes også hundene.

I Sverige har det vært mange hundedrap med frostvæske. Hundene dør av glykolforgiftning etter at brødbiter og kjøtt er blitt dyppet i frostvæske. Glykol lukter og smaker søtt for hunder.

Sjefsveterinæren ved Blå Stjärnan i Göteborg advarer om faren.:

Det är ett känt problem att människor som vill djur illa doppar bröd i glykol för att djuren ska skadas förklarar han.

 

Også i Storbritannia er det et utbredt problem at kjæledyr forgiftes med frostvæske. Men slike nyheter når sjelden noe lenger enn lokalavisen. Disse sakene er forøvrig lette å google seg frem til:

Man er heller ikke ukjent med skjulte barberblad i Storbritannia. Disse er blitt funnet gjemt i matbiter og i tennisballer som er plassert i parker hvor folk lufter hundene sine. En hundeier tok bilde av en tennisball som hans valper hadde tygget på, heldigvis uten å skade seg på barberbladet som lå inni. Saken ble straks anmeldt til politiet.

Angrep på hunder må settes i et større perspektiv for det er ikke bare hunder som man ønsker å skade. I Storbritannia har det i mange år vært et problem at glassbiter graves ned på rugbybanene. Når spillerne skader seg, så tvinges klubben til å flytte. Dette problemet beskrives også i boken The Islamic Republic of Dewsbury som er forfattet av tidligere redaktør for lokalavisen Danny Lockwood. Det var slik muslimene fordrev britene fra området. De orket ikke flere oppskrapte biler, knuste ruter og skader fra glassbiter. Rugbybanen ble til slutt gitt bort til den lokale moskeen av lokalpolitikerne. Les omtale av boken her. Her er et utsnitt:

Danny Lockwood describes the days when the home of Dewsbury Cricket Club hosted County matches. That makes it holy ground to a Yorkshireman. The sports ground included pitches for hockey, football, rugby and bowls. The cricket pavilion and stands burnt down during the 1980s. The ladies hockey team suffered abuse and attacks even during matches. The police advised that their presence was provocative and they found other premises.

The rugby team were more stubborn. Vandalism became normal. The pitch would be littered with broken glass which had to be cleared before every match. Pieces of jagged metal would be deliberately embedded in the turf, in particular around the try lines where players would slide across the grass. The police encouraged them to find other premises and eventually they did so.

The playing fields were held in trust for the people of Savile Town by the trustees of the Savile estate. When one trustee died the others decided that they could kill two birds with one stone. Offload the responsibility of unused playing fields and make friends for the Tory party in the Muslim community. They decided to give the playing fields to the ‘Muslim Community’ by a sale for the nominal sum of £1. In their ignorance they decided that the organisers of the largest and most prominent mosque would be the right people. So Tablighi Jamaat became the proud owners of what had been in its prime the finest Cricket ground in West Yorkshire.

Bilbrenning, hærverk som oppskrapte biler og knuste ruter, ran, overfall, voldtekter, steinkasting på biler og busser, hunde- og kattedrap er forstadiet. Det er mange måter å få den opprinnelige befolkningen til å flytte fra områdene. Dette skjer på en stor skala i mange byer i Nord-England. Vi ligger ca. 20-30 år etter.

Hærverk på parkerte biler på Kjeller, like utenfor Oslo, for noen uker siden.

Document om Dewsbury i 2015: Bare 48 hvite briter igjen

 

Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!