Brann i et bilfirma på havna i Malmø førte til delvis avsperring og innstilling av slokkearbeidet. Det er mistanke om at det kan være en bombe i bygget. Foto: Johan Nilsson/TT/Scanpix

Brannvesenet ble tilkalt til en brann i et bilfirma på havnen i Malmø. Men det var indikasjoner på at det kunne være en bombe i bygget og brannvesenet måtte innstille slukkingen. Tirsdag fant politiet flere sprenglegemer i et industriområde.

Hva som har fått politiet til å tro at det kan være en bombe på havna, blir ikke kommunisert.

Men bomber er blitt en del av hverdagen i Malmø.

Deler av havnen i Malmö er avsperret etter en brann i et bilfirma. Slukkingen ble stanset etter mistanke om at det kan være en bombe i bygget.

– Patruljene på stedet har sett spor som gjør at de vil ha på plass den nasjonale bombegruppen, sier politiets talsmann Patric Fors til nyhetsbyrået TT onsdag morgen.

Ifølge avisen Kvällsposten aksjonerte politiet tirsdag mot et bilfirma i et industriområde i Malmö, der det ble funnet flere sprengladninger.

Politiets bombegruppe uskadeliggjorde sprenglandingene, og ingen eksploderte.

Det er uklart om det fins en sammenheng mellom tirsdagens funn i industriområdet og mistanken om en bombe i bilfirmaet som brenner i Östra havn onsdag.

– Det er for tidlig å se etter en forbindelse, men vi er klar over gårsdagens hendelse, sier Fors.

«Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂