Ivan Ivanovitsj Sjisjkin (1832-1898)
Olje på lerret, 85,5 x 124 cm, Det russiske museet, St. Petersburg.

Russisk titel: Буковый лес в Швейцарии – Bukovyj ljes v Sjvejtsarii

Sjisjkin er først og fremst verdsatt og avholdt som det russiske landskaps skildrer og formidler, men på 1860-tallet ga et stipendium ham muligheter for opphold i Tyskland og Sveits – hvor han etter alt å dømme brukte tiden godt.

Tredje sats, Notturno, fra Aleksandr Borodins strykekvartett nr. 2 i D-dur (1881). Vi hører The Dover Quartet, som består av Joel Link og Bryan Lee, fioliner, Milena Pajaro-van de Stadt, bratsj og Camden Shaw, cello.

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂