Kroppsspråket mellom Trump og Macron avslører at det er stor avstand mellom dem. Trump ignorerer mange av Macrons finter og spark, han gjør sine ting og vet at han vinner frem. Skulle han høre på Macron ville han slå inn på tapernes vei. Foto: Thibaud Moritz/Abacapress/Scanpix

Donald Trump avsto fra å undertegne G7-erklæringen om hatefull tale på nett. Emmanuel Macron bortforklarte det med formelle grunner, men realiteten er at Macron, Merkel og de andre anser Trump for å være hatefull.

“We formalized an agreement for the first time with several Anglo-Saxon and European platforms and with support from nearly all (G7) countries,” Macron told reporters after the summit, which was held in southwestern France.

“We had a very good discussion with the United States, which for legal reasons was not able to formalize the agreement on this point,” Macron said, adding he was hopeful it could be done in the coming weeks.

G7-flertallet forsøker å gjøre G/ til en utvidet klubb av «liberale demokratier», dvs stater som dem selv som synger globaliseringens pris og ignorerer protestene hjemme. Trump kunne ikke godt undertegne en erklæring som var rettet mot ham selv.

Trump er ved å sette Big Techs sensur på dagsorden. I USA står den ene varsler etter den andre frem og forteller om hvor dypt Googles manipulering av nettet går. Det er informasjon som MSM ikke rapporterer, men det går på Fox News og American Thought Leaders og Project Veritas. MSM har ikke lenger kontroll. Da Big Tech så det, bestemte de seg for å stenge ned «dissens». Men hesten har allerede løpt ut, og varslere som Zachary Vorhies og eksperter som Robert Epstein, gjør at kunnskapen brer seg. Amerikanere liker ikke å bli fortalt hva de skal mene, og det er nettopp det Google gjør. De ville ikke at det skulle komme ut, men nå er mistankene bekreftet: Det er selskapets politikk å forme opinionen etter sine egne retningslinjer. Google har gått til krig mot Trump.

Derfor undertegnet ikke Trump. Macron og EU er ii allianse med Big Tech. I EU oppfordret Merkel og Macron Big Tech til å sette tommeskruene på kritikere. De slutter seg gjerne til Resistance i USA, dvs Obama-Hillary-leiren, men vil ikke ha opposisjon hjemme.

Den som får frem disse motsetningene er Trump. Macron og Merkel har panikk: De forstår at hvis Trump blir gjenvalgt vil de bli trengt enda mer på defensiven enn de er selv i dag.

Propagandaen mot Trump går derfor 24/7.