En politibåt glir forbi Mar-a-Lago i Florida. Foto: Kevin Lamarque/Reuters/Scanpix

Daily Mail skriver om videoen som har dukket opp av en fest på hans gods Mar-a-Lago i Florida hvor det er mange vakre kvinner og høy stemning. Det er Morning Joe som har funnet videoen, og Daily Mail unnlater å nevne at dette programmet ledes av noen av hans verste fiender.

Daily Mail har gearet opp tabloidfaktoren i det siste og melker storyen for hva den er verdt. Men de prøver for hardt. Er det pinlig at Trump kysser en kvinne noen måneder etter at han skilte seg fra Ivana og var on-and-off med en ny kvinne, Maria Maples? Det blir for stupid.

Alle vet eller ser at Trump levde playboylivet og var en skjørtejeger. Amerikanerne har visst det i tredve år. Trump var en celeb, alle hans damebekjentskaper var førstesider i sladrebladene. What else is new? vil amerikanerne si.

Men Daily Mail som lever av lettkledte kvinner som viser sine former, slår bena under sin egen story ved å spille moralsk indignert.

Det som er storyen er at Jeffrey Epstein er med på festen. Men året er 1992. 27 år siden. De sakene som Epstein ble tiltalt for i Florida var på denne siden av 2000-tallet. Tidslukene blir for store.

Daily Mails story konstaterer:

There is no evidence that Epstein had been charged or even accused of a sex crime involving minors at the time of this party.

Syv år senere rekrutterte Epstein to unge piker fra Mar-a-Lago da det var en medlemsklubb. Syv år!  Men Daily Mail forsøker å kna det sammen til en story.

Helt på slutten kommer det:

He would eventually ban Epstein from the club, though he was never an actual member.

A former campaign worker said that he was told this ban was put in place when President Trump learned that Epstein had tried to recruit one of his workers.

And the relationship between the two soured to the point that Epstein actually blamed President Trump for the investigation into his alleged sexual abuse of young girls.

Se hvor mye Daily Mail klarer å presse inn i en tittel:

 

Video unearthed by Morning Joe shows Donald Trump partying in 1992 with Jeffrey Epstein, his ‘pimp’ Ghislaine Maxwell and bevy of models during private party at the pedophile’s future ‘hunting ground’, Mar-a-Lago

Kjøp Oriana Fallacis bok her