– Vi er i en håpløs situasjon, sier Carl I. Hagen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Et gryende folkeopprør mot bompenger får Frp-veteran Carl I. Hagen til å spå politisk jordskjelv: – Dette kommer til å ryste det politiske Norge.

Fredfag kom sjokkmålingen fra Bergen: Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) får over 20 prosent og blir nest største parti.

– Blir dette valgresultatet, kan Bompengepartiet bestemme hvem som skal styre byen, sier valgekspert Terje Sørensen til BA. Han kaller målingen et politisk jordskjelv.

Fremskrittspartiet fikk 3,9 prosent på en måling i Bergen nylig.

– Jeg er veldig glad for det Siv Jensen sa i talen sin, og at det kommer 200 millioner kroner i revidert nasjonalbudsjett. At de begynner å ta det alvorlig. Men dette kommer til å ryste det politiske Norge, sier Carl I. Hagen til Dagbladet.

– Vi er i en håpløs situasjon. Jeg er veldig glad for det Siv Jensen sa i talen sin, og at det kommer 200 millioner kroner i revidert nasjonalbudsjett. At de begynner å ta det alvorlig. Men dette kommer til å ryste det politiske Norge, sier Hagen.

Hagen viser til at oljefondet økte 750 milliarder.

– Ja, på ett kvartal! Da kunne vi tatt en 30 milliarder og nedbetalt bompengegjeld.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂