Tavle

Se for deg at noen brenner en Bibel eller bruker buddhistenes Titpitaka som mellomleggspapir i matpakken. Intet skjer. Om Rasmus Paludan eller en annen provokatør hadde brent og herjet med religiøse tekster eller symboler fra alle andre religioner enn islam, ville intet skjedd. Ingen ting, de troende hadde i verste fall bare ristet på hodet og gått rolig videre.

Men når han, eller andre, driver gjøn med Koranen, er derimot helvete løs. Det er nifst å se hvordan islams voldspotensial og frådende raseri utfolder seg når noen ikke tar islams forbud og påbud på alvor.

Dette videoklippet er fra København 2019, og viser konsekvensene av legal blasfemi. Er det noen som etter dette fortsatt hevder at Europa ikke islamiseres?

 

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag her.