Nytt

Illustrasjonsfoto

Karlstad i Sverige har vært plaget av at «noen» spenner ståltråd over sykkelstier. Et vitne ble tirsdag vitne til to unge menn som var i ferd med å spenne opp en tråd mellom to stolper.

En man var ute och promenerade i stadsdelen Lorensberg i Karlstad när han fick syn på två yngre män som höll på att spänna upp ståltråd över en gång- eller cykelbana. Det är femte fallet av samma typ av sabotage på bara några dagar i staden.

Mannen ropte og spurte hva de holdt på med, og fikk truende svar. Men de unge mennene forlot stedet.

Ståltrådene har spredt skrekk i byen.

Den senaste tiden har ståltråd hittats uppspänd på Tingvallabron, Sundstabadet, Sundstatjärn och parkeringshuset Duvslaget i Karlstad. Polisen misstänker att de män som sågs under tisdagskvällen är de som ligger bakom samtliga händelser.

Män ertappade med att spänna upp ståltråd