I avisen Hela Gotland skriver Mats Pettersson om voldtekten på Gotland. Pettersson ser ut til å ignorere situasjonen som råder hos söta bror. Sverige er rammet av en voldtektsepidemi. Ikke minst har hele verden fått innsikt i situasjonen som har utspilt seg på sommerens festivaler i Sverige. Jenter er fritt vilt for fremmedkulturelle unge menn. Ensomkommende flyktninger, som ofte kalles skäggbarn i Sverige.

Pettersson er bekymret for at én separat hendelse skal drive frem en helt annen sak. Det er ingen tvil om at det er motstanden mot det multikulturelle samfunnet og innvandringen som skal til livs. Sverige overveldes av voldtekter utført av ikke-vestlige, mest sannsynlig, muslimske menn. Dette må ikke påpekes. Pettersson mener det er menn som voldtar. Enkelt og greit menn. Menn fra andre kulturers fremferd mot våre kvinner er mitt og ditt ansvar, hvis du er mann.

Vad de gör är klassiskt. De använder en separat och vidrig händelse för att driva en helt annan fråga.

Och vi kan inte tillåta rasister och nazister att kapa den viktiga våldtäktsdebatten igen.

Den frågan är för stor och viktig för det.

Att återigen skandera att ”de kommer hit och våldtar våra kvinnor” är att förminska något som i grunden handlar om något annat – att det är MÄN som våldtar. Det är på den nivån debatten måste föras. Svenska män. Utländska män. Män.

helagotland.se