Etter at folk på Gotland ble rasende over at en kvinne i rullestol ble voldtatt av en gjeng med asylsøkere, så ser det ut til at den svenske eliten har bestemt at det er øyboerne som er det største problemet.

Impulsivt ble det arrangert en demonstrasjon samme kveld som det kom frem at de mistenkte hadde blitt sluppet løs av politiet med den begrunnelse at kvinnen ikke hadde gjort nok motstand. I tillegg avvek offerets forklaring fra overgripernes (!). Gotland er et øysamfunn hvor folk fremdeles føler at de har en tilhørighet. De er ikke globalister av natur. De vet hvor de kommer fra og hvor de hører hjemme. Skjønt selv på en liten øy med 57.000 innbyggere er det alltids noen som vil heve seg over den gemene hop og piske sine medborgere.

gotland4

Gotland ligger helt for seg selv langt unna resten av Sverige, men de er blitt innhentet av den svenske innvandringspolitikken.

liten-demogotland-848x478

Vi er selvfølgelig enige i at de som jobber i rettsvesenet ikke skal kontaktes i fritiden og slettes ikke besøkes hjemme. Det er truende og undergravende for demokratiet. Folk må få lov til å gjøre jobben sin selv om andre er uenige i deres avgjørelser. Det blir farlig når debatten senkes til et nivå hvor det blir personlig. Det gjelder også politikere og stemmer på høyresiden som får knuste vinduer, utbrente biler og trusler som følge av sine meninger. Det er ikke et slikt samfunn vi vil leve i.

Men så er det venstresidens taktikk for å piske de som ikke er enige med dem, da. Og her går det over alle brune støvleskaft. De hundre som møtte frem for å støtte voldtektsofferet ble i lokalavisen sammenliknet med nazister.

Camilla Sandelius som selv deltok i demonstrasjonen, skriver:

Att fastlänningar tar sig rätten att sitta på helagotland och skriva om att vi gotlänningar skulle vara nazi anhängare för att vi står upp för en kvinna som blivit våldtagen är helt absurt. Jag finner inga ord längre. Är det så att de vill reta upp Gotlänningen till Max? Varför? Så att Dan Eliasson kan få ha oss som ett första exempel så att han kan skrämma resten av Sveriges medborgare till tystnad?

Der treffer Camilla blink. Det er akkurat hva som skjer. Det skal lages et eksempel ut av Gotland. Svenskene skal få se hva møter hvis de våger å protestere eller demonstrere. Igjen virker eliten blind for at de angriper det sekundære problemet (svenskenes reaksjoner) fremfor det primære (asylsøkere som voldtar).

gotland2

Dette er hva lederinnlegget i Helagotland mener om demonstrantene. 1930-tallet gjentar seg, skriver de.

Det snakkes om brune støveltramp i gatene. Redaktøren forstår ikke hvordan man kan vende seg mot overgriperne:

De brunas stöveltramp hörs på våra gotländska gator. I sken av att värna och ge sitt stöd till en kvinna som utsatts för ett avskyvärt brott uppmanar personer knutna till nazistiska organisationer oss gotlänningar till att bilda medborgargarden och att begå brott. Ironin borde synas tydligt.

Varför vänder man sig mot förövarna när man vill ge sitt stöd till den utsatta kvinnan? Varför hävdar man att man vill värna om ”svenska” kvinnor när man själva sprider hat mot ”svenska” kvinnor som Zara Larsson, Gudrun Schyman och andra starka kvinnor? Är deras ”svenska” kvinnor bara de kvinnor som håller med dem?

Dette er en spesiell sak. Sverige har vennet seg til overgrep i alle varianter, men det er allikevel første gang at en kvinne i rullestol har blitt utsatt for gjengvoldtekt. Det var dråpen. Det er for rått. Gotland har aldri hatt mye innvandring, de har levd av sommerturisme. De er ikke vant med Malmøtilstander. Men de har sett at alle de enslige asylsøkerne ikke har vært noe godt bidrag til lokalsamfunnet. Det har ikke journalistene fått med seg.

Varför vaknar de här personerna först när det misstänks att personer med invandrarbakgrund begått brott? Hur värnar de om alla de andra kvinnor som dagligen blir utsatta för våld av män? Var är de då?

Det er full panikk. Politiet har sendt forsterkninger til øya og pressen sier at situasjonen er som i Tyskland under 1930-tallet.

Situationen är skrämmande lik den som var i Tyskland under 1930-talet och vi vet alla vad resultatet blev då. Jag vill inte se en fortsatt utveckling i den riktningen och vi borde väl alla ha tagit lärdom av historian.

Hvis man virkelig ville mane frem nazister, så har man lykkes med det. Idag demonstrerte 12 nazister i Visbys gater på Gotland.

gotland3

Nazistdemonstrasjon – tamme greier.

– Vi har fått information om att det är ett demonstrationståg som pågår. Vi är på plats och har kontroll över situationen. Så länge man håller sig inom lagens gränser har man rätt att yttra sina åsikter, så vi är där och försöker skapa oss en bild över vad som händer, säger Christer Börjesson, kommenderingschef för de polisförstärkningar som just nu är på plats på Gotland.

– Det är ett tiotal demonstranter som just nu befinner sig på Östercentrum. Det går än så länge lugnt till, och det enda de gör är att dela ut flygblad och liknande. De ropar eller skanderar ingenting vad jag kan höra, säger Helagotland.ses fotograf som är på plats på Östercentrum.

Folk på Gotland mener at politi som nå fyller gatene ville gjort mere nytte for seg i Malmø enn i fredelige Visby hvor man faktisk var rettmessig opprørt over en massevoldtekt av en fullstendig forsvarsløs kvinne.

Også på Facebook viser folk sitt sinne og kommenterer på politiets vegg:

 

gotland6

En Visby-beboer er ikke imponert over politiets prioriteringer:

Hela stan kryllar av poliser. Snacka om onödiga resurser. ? Åk till Malmö, om det fortfarande finns kvar.

Som i Norge, forsøker man også å kuppe debatten om voldtekter i Sverige med å si at det er menn som voldtar. Men folk gjennomskuer dette glatt:

Om «menn voldtar fordi de er menn», hvorfor har den seksuelle kriminaliteten på Gotland økt med snøskredets hastighet først når øya tok imot asylsøkere?

Helagotland