Etter at venstresiden mobiliserte og tok fergen over til Gotland ble de bizarre reaksjonene som følger: De som protesterte mot at en gjeng asylsøkergutter voldtok en kvinne i rullestol ble stemplet som nazister, fakkeltog ble arrangert for «alle kvinner» og mot rasisme. Og sist, men ikke minst: Det er nå reist krav om moské i Visby på Gotland. Ikke dårlig å presse alt dette ut av en asylsøkergjengvoldtekt mot en hjelpeløs kvinne!

14721455_1693143804338270_9155347572416072654_n

Journalist Roger Sahlström fra den alternative avisen (som overraskende nok har statsstøtte) Nya Tider reagerer på at voldtekten brukes av venstresiden for å fremme agendaen der.

Ja, det må ha vært mangel på moskéer i Visby som gjorde at disse asylsøkerne forgrep seg på den svakeste kvinnen de kunne finne. For dette ser ut til å være logikken som ligger bak, med mindre man er så kynisk at man tror at venstresiden bruker en gjengvoldtekt til sitt eget formål: Å spre islam enda raskere i Sverige.

Det er med beklagelse at man registrerer at kynismen forlengst har nådd det punkt at det ikke er tvil om at venstresiden smir mens jernet er varmt. De som demonstrerte for denne moskéidéen, kom fra det svenske fastlandet, kunne gotlendingen Camilla Sandelius opplyse. Sundelius har selv blitt uthengt nazist, fascist og rasist etter at hun sa at folk føler seg sveket av regjeringen:

-Vi har inte bett om att få hit dem. Vi har sett att det är inga barn som kommer hit heller. Det är bara män och de har ingen respekt för kvinnor. De kan ställa sig mitt i vägen och spotta på marken och titta ner på en. De kommer från länder med en totalt nedvärderande syn på kvinnor och det fungerar inte. Ingen har frågat oss om vi vill ha hit asylsökande. Det är inte okej att inte fråga folket.

– Våldtäkterna började i somras. Vi har fått reda på att samtliga är invandrare.

Sandelius er aktiv i Medborgargarden som teller 800 medlemmer på Gotland.

Jan Sjunnesson fra Avpixlat har intervjuet både Camilla Sandelius og Julia Caesar om denne saken. Julia Caesar skrev en kronikk hos Snaphanen om voldtekten av kvinnen i rullestol. Tittelen lød: Bristningsgränsen

Men dette var heller ingen definitiv grense. Den tøyes og tøyes i det uendelige. Fordi «de gode» assisterer så godt de kan ved å demonisere alle som ikke liker det utrygge samfunnet de har fått som følge av innvandringen. Mens det tøyes så venner man seg til den nye hverdagen. En hel generasjon vokser opp uten å ane hvordan tryggheten er blitt borte, for de har aldri kjent den.

 

Domprost Mats Hermansson skulle egentlig holde en appell ved demonstrasjonen. Han mottok trusler i forkant av «folkefesten», men dette var ikke den avgjørende årsaken til at han trakk seg. Hermansson hadde håpet på en bredere demonstrasjon som inkluderte alle de politiske partiene. Da dette ikke skjedde, sto man igjen med Feministisk Initiativ og Vänsterpartiet. Og da hadde Hermansson i det minste vett nok til å droppe appellen.

Burde ikke Feministisk Initiativ ha arrangert en demonstrasjon og pengeinnsamling på vegne av den voldtatte kvinnen? Men nei, de har ikke tid til slikt, for mannlige asylsøkere fra Afghanistan har langt høyere prioritet enn svenske voldtatte kvinner.