Pierre Rehov – jødisk filmskaper fra Algerie – står bak to kortfilmer fra de nylige opptøyene på grensen mellom Gaza og Israel. Han viser virkeligheten bak de «fredelige demonstrasjonene» med våpen og brennende bildekk, ispedd klipp fra palestinske representanters løgner i FN og de etterplaprende klasser. 

Behind the smoke screen ( Part 1 ) from Pierre Rehov on Vimeo.

En av Hamaslederne, Mahmoud al-Zahar, har selv uttalt at betegnelsen “fredfulle demonstrasjoner” er “clear terminological deception”.

Vi hører ikke et pip om forurensningen fra tusenvis av bildekk. Det å forårsake branner i Israel ved å feste molotov cocktails til drager forbigås i stillhet. Og hva bildene som viser at “journalist” lemper bildekk sammen med gjengen? Det var jo liksom en stor forbrytelse Israel gjorde da de drepte en journalist.

Men aller tydeligst viser Pierre Rehov oss hatet. Dette enorme hatet disse Allah-tilbederne åpent – med forvridde ansikter eller med et smil – gladelig viser frem. Som altså drar med seg barn til grensen. Uttalelsene deres ser ut til å komme rett fra hjertet; jødene er dyr, de har stjålet landet som skal tas tilbake, og jødene skal drepes. Punktum.

Videre får vi høre (sladdet) at folk også er dønn lei Hamas. Israel har fått verdifull informasjon av palestinere de har tatt til fange.

Med Ramadan er det roligere ved grensen. Kanskje ikke fullt så morsomt å bære bildekk i sommervarmen og holde seg unna vann og mat?

Her er man altså allah-fryktig hvis man holder seg unna vann og mat, samtidig som man kan hate og ville utslette et annet folk – og altså være like allah-fryktig.

Jesus sa at det er ikke det som kommer inn i et menneske som gjør det urent. Men det som kommer ut; – det menneskene sier og mener.

Opera funker, ikke Safari.

https://vimeo.com/267378152

https://vimeo.com/271215407

https://www.timesofisrael.com/hamas-co-founder-admits-we-are-deceiving-the-public-about-peaceful-protests/