Propalestinske aktivister ble målløse under en debatt med Dr. Phil og Hamas-avhopper Mosab Yousef. Han sier Hamas’ hellige krigføring i Allahs navn handler om muslimers hat, vrangforestillinger, sinne og misunnelse på Israel – den mest produktive og vellykkede nasjonen i verden.

«Dr. Phil Primetime» inviterte de palestinske aktivistene Salma og Zaynab fra University of Michigan for å debattere med Mosab Hassan Yousef, en tidligere palestinsk militant som hoppet av til Israel i 1997.

Hele episoden ligger under saken.

Document har tidligere skrevet om palestineren Mosab Hassan Yousef, som er avhopper fra Hamas og vendte seg mot sin egen familie i 1998.

Han konverterte til kristendommen etter å ha sett grusomheten under terrorgruppens styre. Faren hans, sjeik Hassan Yousef, var en av grunnleggerne av Hamas og har tilbrakt mange år i israelske fengsler.

I november ba Yousef Israel om å henrette Hamas-ledere – inkludert hans egen far.

Yousef sa til Dr. Phil at siden 7. oktober har han vært opprørt over demonstrasjonene i USA, spesielt på universiteter som Harvard. Han sier det er galskap og mener Palestina-tilhengerne bør sendes på mentalsykehus.

Yousef beskylder propalestinere som støtter Hamas for å være deltakere i forbrytelsen om å eliminere Israel og den jødiske rasen fra jordens overflate.

Norsk oversettelse under videoen.

Så hører noen om Hamas eller ser en avatar av en Hamas-kriger med gevær, en frihetskjemper. Og de synes det er en fancy idé å støtte et slikt monster. Det er derfor jeg kalte dem idioter, absolutt idioter, fordi de vet ikke hva de støtter.

De støtter et monster som har kapret et helt samfunn og satt hele Midtøsten i fare, og som driver verden mot en global krig, i stedet for å fordømme et slikt monster som nettopp har begått etnisk rensning mot uskyldige mennesker, deretter kidnappet hundrevis av gisler og brukt sitt eget folk som menneskelige skjold.

Ingen av disse Palestina-tilhengerne har fordømt Hamas frem til i dag. Hvor lang tid vil det ta for dem å innse at dette ikke bare er israelernes fiende, men også sivilisasjonens fiende?

Så når jeg ser demonstranter på universiteter som Harvard, blir jeg selvfølgelig opprørt. Jeg er fortsatt opprørt. Det som skjer er galskap. Disse Palestina-tilhengerne bør sendes på mentalsykehus.

Vanlig kolonial retorikk

Yousef forteller aktivisten at siden 7. oktober ser han ingen forskjeller mellom Hamas og dem som kalles seg for palestinere, for det finnes faktisk ingen palestinere, og de fleste støtter terrorgruppen:

Det finnes stammer, Hamas’ stamme, islamsk jihads stamme, Khalil-stammen og Nablus-stammen. Hver av dem har ulike interesser, og alle er i konflikt med hverandre. Hvis de ikke hadde Israel som felles fiende, ville de drepe hverandre, og dette er virkeligheten i det såkalte Palestina.

Aktivist: Du skjønner ikke at dette er vanlig kolonial retorikk?

Du vet faktisk ikke hva Palestina er. Kefiren du har på deg er bare for å vise at du virkelig mangler autentisitet til å representere saken. Dette er et problem og nå må saken dø. Jeg synes nok er nok.

Du hjelper Hamas med å bevise for verden at Palestina er avhengig av at staten Israel ødelegges. Dette er ikke akseptabelt, og vi kommer ikke til å godta det.

I løpet av de neste 10 eller 20 årene kommer det palestinske folket til å betale regningen som Hamas er ansvarlig for i dag, og mest sannsynlig med blod.

Aktivist: Så du mener at Hamas og palestinerne er det samme?

Etter 7. oktober, ja, det er ingen forskjell egentlig, det store flertallet av det palestinske folket støtter Hamas. Dette er bevist av statistikk og din taushet nå. Du kan ikke engang fordømme Hamas og si at det de gjorde den 7. oktober var en barbarisk handling.

Du snakker bare på grunnlag av Hamas’ propaganda. For hvis du var et anstendig menneske, kunne du sagt at tusenvis ble drept den 7. oktober. Det var en forbrytelse mot menneskeheten. Det var et folkemord.

I islam er det å drepe for Allah en måte å tilbe på

Dr. Phil spør Yuosef om hans oppvekst under Hamas’ indoktrinering og hva de lærte ham om jøder:

Det er mye hat i den kulturen mot det jødiske folket. Det er ingen hemmelighet. Faktisk har det muslimske trossystemet et grunnleggende problem med det jødiske folket.

Først og fremst må vi forstå hva som er problemet. Jeg har personlig erfaring med det jødiske folket. Alt jeg så var den mest fantastiske, mest produktive og mest vellykkede nasjonen i verden, som ikke skader noen andre.

Så hvorfor hater muslimene det jødiske folket?

De har ingen grunn, bortsett fra en ideologisk grunn, og det er i noen islamske tekster at de sier at Muhammed hadde et problem med jødene, og at Muhammed er deres profet, så de følger i hans fotspor.

Men i virkeligheten har ikke Muhammed skrevet et ord som sier noe mot det jødiske folket.

Du kan si at hat er et motiv, men det er ikke bare hat.

Det er menneskelige vrangforestillinger. Det er misunnelse. Det er sinne.

Det Hamas gjorde 7. oktober, var et forsøk på etnisk rensing. Faktisk lyktes de med etnisk rensing av nærmere 20 jødiske lokalsamfunn, og dette viser at de har til hensikt å dominere.

Dette var et hellig oppdrag. Det er en hellig krig. I islam er det å drepe for Allah en måte å tilbe på. Det er dette ingen liker å snakke om.

Dr. Phil, Mosab Yousef: Truth Behind Hamas; Unmasking Their Violent Intentions | Dr. Phil Primetime.

Mosab Hassan Yousef ber Israel om å henrette Hamas-ledere – inkludert hans egen far

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.