Foto: Reuters

Corina Cretu sier at migrantghettoene i Europa vil bli en «atombombe» av uro. Hun vil at EU skal bruke over 300 milliarder euro på å takle problemet. EU har et eget «krigsbudsjett» for å utjevne forskjeller, og det er dette Corina Cretu mener nå må brukes for å holde migrantbefolkningen i sjakk.

Europas politikere tror fremdeles at det er mulig å bremse segregering og parallellsamfunn ved å gi migrantene mer penger. Cretu uttalte i World Urban Forum i Malaysia at «sosial integrering vil bli avgjørende i de kommende årene».

«Hvis vi tillater ghettoer eller segregering av migranter, så vil dette bli en atombombe i fremtiden».

Cretus uttalelser og løsningsforslag viser hvor håpløst langt etter utviklingen og realitetene politikerne befinner seg.

Daily Mail

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!