En mann ble påkjørt i Oslo sentrum natt til søndag og havnet på sykehus. Bilen kjørte videre. Politiet sier det trolig var en drosje.

Vi har hatt omfattende skattesvindel, våpentransport for bander. Å kjøre over mennesker og unnvike er oppførsel vi forbinder med folk i rus. Drosjer er ikke lenger trygge for passasjerer. Nå heller ikke for fotgjengere.

En mann i 20-årene er kjørt til sykehus etter å ha blitt påkjørt i Oslo av en bil som stakk fra stedet. Det er trolig snakk om en drosje, ifølge politiet.
Politiet fikk melding om påkjørselen ved Storgata og Ebbels gate rundt 3.30-tiden natt til søndag.

– En person ble påkjørt av en drosje, og skal så ha fløyet over bilen. Ifølge meldingene ble vedkommende liggende på bakken på stedet og bilen stakk av, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB.

Ifølge vitnene på stedet skal det være snakk om en svart drosje, muligens en Mercedes.

– Vi ønsker informasjon om noen har sett en svart drosje med skader i fronten eller frontruten, fortsetter operasjonslederen.

Ifølge politiet har mannen som ble påkjørt trolig fått ribbeinsbrudd, men utover det er skadeomfanget foreløpig ikke kjent. (NTB)

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂