Nytt

Den modige Millwall-supporteren Roy Larner er blitt kjent som løven på London Bridge. Han løp ikke unna, men valgte istedet å slåss mot jihadistene med bare nevene.

Da de tre jihadistene ropte ‘This is for Allah’ og ‘Islam, Islam, Islam’, så svarte han med ‘fuck you, I’m Millwall!’. Roy Larner forteller fra sykesengen:

“I stood in front of them trying to fight them off. Everyone else ran to the back. I was on my own against all three of them, that’s why I got hurt so much. It was just me, trying to grab them with my bare hands and hold on. I was swinging. I got stabbed and sliced eight times. They got me in my head, chest and both hands. There was blood everywhere. They were saying, ‘Islam, Islam!’. I said again, ‘F*** you, I’m Millwall!’

Roy Larner var på puben med kamerater da jihadistene kom inn og gikk til angrep.

Roy Larner ble knivstukket åtte ganger. Hans heroiske innsats gjorde at flere mennesker greide å redde seg unna jihadistene. Han sier det enkelt:

‘I just did what I had to do.’

Gode kompiser med typisk britisk humor ga ham en bok med tittelen «Learn to run». Men heldigvis finnes det modige mennesker som Roy Larner, som ikke har tenkt å løpe unna. Menn som gjør sitt ytterste for å beskytte de rundt seg.

Heia Millwall!

Daily Mail  The Sun