Det skal mye til for en dårligere planlegging av plasseringen av et asylsenter. I Tyskland har 400 naturister fått beskjed om å kle på seg da et nytt asylmottak for menn skal åpne i neste måned. Asylmottaket har utsikt over leiren. Den tyske naturistleiren ble stiftet for 111 år siden.

The 400 members of the Familiensport-und FKK-Bund Waldteichfreunde Moritzburg nudist group have been told they will not be able to skinny dip in the lake that will separate them from the prying eyes of residents in the new £1.2million facility.

Klubbmedlemmene er ikke imponerte. Og de har planer om å fortsette å svømme nakne i innsjøen til tross for de 112 mannlige asylsøkerne som skal installeres ved siden av.

‘I don’t know whether it is wise to set up the asylum home here,’ said Petra Hoffman, 70-year-old club treasurer.

‘Many members are worried about camping out on our land in summer with the home across the water. Now they say we can no longer swim nude and have sent the instructions to us in many languages on a laminated board.’

naturist1

Dette er helt uakseptabelt. På med fillene!

 

Daily Mail

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂