Da 100 sivile ble drept i Shijaiya-området av Gaza slo Aftenposten og andre norske medier det voldsomt opp. Dette var ikke bare krigens brutale ansikt, men Israels. Nå forteller palestinere om hva som virkelig skjedde: Israel advarte og ba befolkningen evakuere, men Hamas nektet dem. De skjøt på de som forsøkte. Slik ble sivilbefolkningen tvunget til å bli værende i sine hus og vente på bombene. Hamas har deres blod på hendene. I det samme området ble det holdt spontane protester mot Hamas. Hamas skjøt inn i folkemengden, og antall drepte anslås til 35. Norske medier snakker om balanse. Hvis de skal ha integriteten i behold må de fortelle leserne om disse sidene ved krigen. Ellers blir dekningen desinformasjon.
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.