Tavle

Etter meldinger om simultane sexovergrep på nyttårsaften i Tyskland, Finland og Sveits, klør politiet seg i hodet. Man spør seg om det er tilfeldige sammentreff eller om det hele kan være koordinert. Av hvem, i så fall? Av IS-sympatisører?

Corriere della Seras Köln-korrespondent Elena Tebano skriver at det har vært kontakt mellom de forskjellige landenes politietater. En av hypotesene etterforskerne tar i betraktning, er en felles regi blant «xenofobe grupper» som kan ha provosert grupper av innvandrere. Siden har man dratt fordel av bølgen av indignasjon etter overgrepene.

Det er utrolig hvor mye det går an å fekte med armene for ikke å innse at Europa har importert horder av unge menn med et avskyelig kvinnesyn.

 

Al momento non risultano legami tra quanto successo nelle diverse città, ma ci sono stati contatti tra le polizie europee e tra le ipotesi al vaglio degli investigatori c’è quella di una comune regia: forse da parte di gruppi xenofobi che potrebbero aver aizzato gruppetti di immigrati per poi cavalcare l’indignazione causata dagli assalti.