Innenriks

Det multikulturelle samfunnet innebærer så mangt, også bryllupsfeiringer vi ikke er vant til. Avisen Budstikka skriver om fenomenet, men det er i kommentarfeltet brudefølgets opprinnelse blir kjent. En av deltakerne klager nemlig på politiets reaksjon overfor sjåførene.

Budstikka skriver:

Politiet meldte om hendelsen på Twitter klokken 03.05, natt til søndag. Brudefølget ble stoppet på E18 på Slependen etter at en patrulje fra Oslo hadde fulgt dem et stykke på veien.

Politiet opplyser til Budstikka:

Det var ni biler i et brudefølge. De kjørte veldig nære hverandre, hadde farlige forbipasseringer og byttet plass i følget.

 
Tre i bredden
I tillegg skal de ha kjørt tre i bredden og hindret annen trafikk, men ifølge politiet er alt sikret på film og samtlige bilførere er fratatt førerkortet.

Personene er stort sett bosatt i Bærum, men det skal også ha vært noen fra Oslo. Totalt ni personer mistet førerkortet etter å ha deltatt i det litt spesielle brudefølget.

Politiet har ifølge Budstikka opprettet sak på forholdet, og forteller at det har vært lignende episoder tidligere også.