Nytt

Under et politisk møte arrangert sist lørdag av Labour i Birmingham, en av Storbritannias mest islamiserte byer, var tilhørerne adskilt på en måte som lenge har vært fremmed i de moderne, likestilte samfunnene som vi etterhvert innser kan være en historisk parentes. Mennene og kvinnene satt nemlig hver for seg.

MailOnline approached Liam Byrne for comment, and he said he had nothing to add to Labour’s official statement.

Jack Dromey and Tom Watson were unavailable today.

But one senior party figure has said the seating arrangements ensured that women from the city’s Muslim communities were able to take part – ensuring all were ‘treated equally and respectfully’.

Tory candidate Julian Smith said: ‘Labour are completely desperate. They are selling their values in exchange for a few votes.’

Andrew Bridgen, the Tory candidate in North West Leicestershire, said: ‘On the one hand, Labour is preaching about feminism and equality for women, and on the other hand they are happy with a segregated audience.

28543A1500000578-3068429-image-a-9_1430816670491

Birmingham, likestilling på islamsk vis.

Når BBC spør Labour-politikeren Luciana Berger om hun er komfortabel med det inntrufne, leverer hun generell svada fordi hun angivelig ikke har kjennskap til det aktuelle møtet, til tross for at programlederen gir henne den kjennskapen ved å fortelle om hvilke av hennes kolleger som talte til den kjønnsdelte forsamlingen.

Det skulle vel aldri være sånn at et flertall av muslimene – tilsynelatende tallmessig dominerende – som var tilstede under arrangementet, også var islamister? Eller at de ikke hadde tilstrekkelig sivilt mot til å motsette seg en påprakket islamistisk praksis?

BBC  Daily Mail