Meningsmålingene viser at Arbeiderpartiet går tilbake. Høyre og Fremskrittspartiet går frem.

Hamar Arbeiderblad er sikre i sin sak. Fremskrittspartiet er nederlagsdømte. Folket vender seg mot Jonas Gahr Støre. Mannen som formaner folket til å gjøre ting han ikke selv gjør.

(Bruk av offentlige helsetjenester og at folk har godt av multikultur, er greie eksempler på hva hva Arbeiderpartiets store leder ikke lever opp til.)

Her finner vi nok den viktigste grunnen til at Frp har falt som en stein etter å ha fått oppfylt sin drøm om å sitte i regjering. Det er for mye av H/Frp-regjeringens politikk velgerne rett og slett ikke ønsker seg. Derfor vender de seg mot Ap og Jonas Gahr Støre. På den annen side synes Frp-velgerne at de ser for få resultater av Frp i regjering. Riv i stykker NRK-lisensen. Vekk med bompengestasjonene. Ned med bensinprisen. Asylsøkere i lukkede mottak. Det har ikke manglet på klare løfter. Nå forventes det gjennomføring. Siv Jensen kan neppe gjøre annet på landsmøtet enn å mane til tålmodighet. Frp går nederlagsdømte inn i valgkampen.

http://h-a.no/debatt/leder/frp-landsmote-paa-defensiven#sthash.aE1G9z4C.dpuf