For den som orker å følge med på det galehuset som er svensk asylpolitikk, er Merit Wagers blogg en uovertruffen kilde til den usminkede informasjonen som aldri finner veien til de tradisjonelle mediene – takket være skribentens nettverk av anonyme informanter tilknyttet Migrationsverket.

Man kan lure på hvorfor bloggen er til de grader haram både i svensk og norsk presse, hvor den for sistnevntes vedkommende kun er blitt nevnt én gang i en artikkel Bjørn Stærk skrev for Aftenposten. Opplysninger f.eks. om bruken av såkalte ankerbarn, oppdikting av falske historier, eller om at mange syriske asylsøkere er personer uten beskyttelsesbehov som lenge har befunnet seg i trygghet utenfor Syrias grenser, er opplagt av offentlig interesse – og omtalt flere ganger i aviser utenfor Skandinavia.

Torsdag offentliggjorde Merit Wager et vitnesbyrd fra en av sine faste kontakter som var oppsiktsvekkende selv etter hennes standarder. Det viser seg at et flertall av personene som befinner seg i et svensk asylmottak, er IS-tilhengere.

Jag fick häromdagen höra om hur våldsamt det går till på den nya flyktingförläggningen X intill Y. En irakier som talar arabiska har anlitats av Migrationsverket som tolk för de mer än 500 asylsökande som placerats där. Han berättade att de flesta av dem säger sig komma från Syrien och att en majoritet av dem är anhängare till IS!

Den perplekse observasjonen var ikke konsekvensfri for tolken:

När dessa förstod att irakiern var en ”avfälling” till den ”rätta tron” så utsatte de honom för dödshot och även hans familj. De tog till och med reda på var han bodde och var hans barn gick i skola och lovade att mörda hela hans familj på det sätt som man dödar alla ogudaktiga.

Noen av personene som truet tolken, ble identifisert av politiet og utvist fra Sverige. En dråpe i havet, viser det seg:

Men på förläggningen befinner sig fortfarande en majoritet IS-anhängare. Så hotet kvarstår mot honom och hans familj (och oss alla) och han har därför fått sluta som tolk och att vara en länk mellan de asylsökande och det svenska samhället.

Tolken er sjokkert over at Sverige slipper inn mennesker som ønsker å gjøre Sverige til en del av kalifatet, mens svenske myndigheter tilsynelatende ikke er det. Det er kanskje greiest og mest hensiktsmessig for dialogen hvis tolken er IS-tilhenger også?

I dette tilfellet var det altså snakk om en majoritet blant 500 asylsøkere i ett eneste mottak i Sverige som absolutt ikke burde få adgang til sivilisasjonen. Hva slags sikkerhetstrussel innebærer dette for vårt eget land?

 
Islamic-State-Syrian-Pilots-Knives-2-HP_3
Hvor mange sympatisører har disse psykopatene i Norge?
 

PST har identifisert et antall terrorister som har søkt asyl i Norge. Men deres nett er neppe finmasket nok til å fange opp tilfeller av den typen som den svenske tolken observerte. Man trenger ikke beviselig ha begått straffbare handlinger for å være en ideologisk fiende.

 
 

PS. Merit Wager har bedt om støtte til å skrive sin tredje bok med innsidehistorier fra Migrationsverket. Enhver som synes det er viktig at en slik stemme ikke forstummer, oppfordres til å gi en slant.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂