Nytt

Adskillige ansatte i lufthavnen i Bruxelles, primært bagagepersonale, er rejst til Syrien for at kæmpe og andre er på vej til at tage afsted afslørede programmet Questions à la une på RTBF torsdag.

Ifølge RTBF er femten adgangstegn for bagagehåndterere i lufthavn blevet inddraget, så fly har måttet aflyses.. Sikkerhedstjenesterne har handlet hurtigt, fordi disse medarbejdere ikke længere opfyldte sikkerhedsnormerne. «Hos Swissport, er vi ikke bekendt med situationen. Derfor kan vi ikke bekræfte oplysningerne,» sagde lufthavnens bagageafdeling til RTBF. Lufthavnsoperatøren Brussels Airport Company, ønsker ikke at kommentere sagen.

Des employés de Brussels Airport partis combattre en Syrie (Snaphanens oversættelse)

Man kan se Questions à la une (01/10/14) her: Qui sont ces Belges partis en Syrie?