Islamiska terroristvänner behandlas med respekt och det spanska rättsväsendet tar sina order från dem. De som kritiserar terroristerna och deras islamiska ideologi dras inför rätta.

MADRID. I två år har jag befunnit mig i ett juridiskt limbo – utan identitetshandlingar och under hot om att deporteras till ett islamiskt land där jag kommer att dödas för blasfemi. Vad är mitt brott? Varför behandlas jag på detta sätt av de spanska myndigheterna? Har jag brutit mot den spanska lagen eller gjort något som går emot den framstående spanska författningen?

Det enda brott jag begått är att jag har uttryckt mina åsikter om islam, dess jihad och dess profet. Jag lever i ett modernt samhälle där alla fritt får uttrycka vad de känner och tänker. I detta kristna land har jag sett Jesus Kristus porträtterad som bög och stekt i en ugn. Hans moder Maria har visats fram som prostituerad. Bibeln har rivits i bitar inför allmänheten. Men allt detta anses tillåtet i yttrandefrihetens namn.

 

Men när jag gjorde en film och porträtterade Muhammed som den man jag menar att han var, åtalades jag för hatbrott, fick veta att jag var ett hot mot nationens säkerhet, fick min flyktingstatus upphävd och hotades med utvisning. Varför? Varför anser västerländska myndigheter att det är mycket allvarligt att uttrycka åsikter om islam, när de inte bryr sig ett dugg om att folk förnärmar kristendomen? Varför behandlas islam som ett undantag?

Är det verkligen ett hot mot nationens säkerhet att kritisera islam? Nej, det är det inte. Politikerna hänvisar till nationens säkerhet i syfte att manipulera folket. Terrorism är ett hot mot nationens säkerhet, att tala mot terrorism kan aldrig vara det. Hur kan det komma sig att jag är ett hot, trots att inga attacker utförts mot Spanien under de två år som gått sedan min film kom? Hur kan jag vara ett hot när det spanska rättsväsendet frikände mig för hatbrott mot muslimer?

En intressant aspekt på hela den här historien är att generalsekreteraren för Unionen för islamiska gemenskaper i Spanien, Helal Jamal Abboshi Khaledi (han som polisanmälde mig för att hetsa mot muslimer), är allierad med terrorister. 2004 slog en domare i Madrid fast att denne gentleman brukade ta emot pengar från förövarna bakom tågbomberna i Madrid 11 mars 2004.

Mannen som alltså var involverad i pengatransaktioner med kända terrorister befinner sig fortfarande i Spanien, och är välrespekterad. När han framför klagomål mot mig lyssnar myndigheterna. När jag säger sanningen om terrorister och jihadister, blir jag behandlad som en terrorist.

 

Vad ska jag säga? Vad borde jag säga? Genom att beröva mig min flyktingstatus och förtrycka mig, har den spanska regeringen sänt ett budskap om underkastelse till den islamiska världen som kommer att få långtgående konsekvenser. Detta kommer att noteras. Mitt lidande kommer att fungera som en varning till andra som eventuellt skulle våga kritisera islam.

Den spanska regeringen har härmed också uppmuntrat dem som vill bränna ambassader och begå andra våldsamheter som svar på karikatyrer och filmer de inte gillar. Spaniens budskap är: Ni har skrämt oss tillräckligt mycket för att vi ska behaga er. Ni kan lugnt fortsätta tills vi är redo att helt och fullt underkasta oss islam.

 

Jag ber för den stolta nationen Spanien och dess underbara folk. Jag har inget annat än förakt för dess politiker som vill ta landet tillbaka till tiden då muslimerna styrde.

Välkommen tillbaka till det islamiska al-Andalus, 711-1492.

 

 

Første gang i Dispatch International 21. mai 2014

Les også

-
-
-
-
-
-
-

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.