Nytt

Den danske svømmeklubben AGF svømning legger ned treningene i Gellerupbadet. I første omgang for en periode på fjorten dager, mens det jobbes for alternativer for avvikling av svømmetrening.

Svømmeinstruktørene har i lang tid vært utsatt for hærverk mot bilene sine, og de er blitt frastjålet sykler og andre verdisaker. For et par dager siden ble to instruktører utsatt for et overfall av en gjeng ungdommer. AGF svømning anser det som uforsvarlig å sende instruktører på jobb til Gellerupbadet.

Det er med stor beklagelse at vi udsender denne nyhed. Men efter nøje overvejelse har vi valgt at nedlægge samtlige hold i Gellerupbadet med øjeblikkelig virkning. Indtil videre for en periode på 14 dage, da vi naturligvis vil være imødekommende overfor løsningsforslag. Men det skal være løsninger, som vi kan stå inde for, ellers bliver lukningen permanent.

Hvorfor lukker vi ned?

Vi har igennem årene haft indtil flere dårlige oplevelser i forhold til trusler om vold, hærværk mod biler og stjålne cykler og andre værdigenstande. I går aftes havde vi desværre endnu en episode og denne var af mere voldsom karakter. To af vore instruktører blev overfaldet i deres bil af en gruppe på 20-25 unge. Sidespejle blev sparket af og der blev sparket gentagne gange ind i siden på bilen. De er selvsagt meget rystede, men har det dog efter omstændigheder godt i dag.

Og det er med denne oplevelse in mente at vi ikke længere kan forsvare at sende vores medarbejdere ud på en arbejdsplads, hvor deres sikkerhed ikke kan garanteres, ligesom vi heller ikke længere mener det er rimeligt at I som medlemmer skal udsættes for denne risiko.

Det er selvfølgelig dybt beklageligt og helt vildt ærgerligt at det endnu engang skal være de få, der skal ødelægge det for de mange, men lige nu vil vi ikke udsætte vores medarbejdere for fare.

http://agf-swimteam.dk/?id=news&news=17948